Ikusgela : zer da BPGa? / proiektuaren koordinazioa, Euskal Wikilarien Kultura Elkartea ; ikus-entzunezkoen arduraduna, Hiru Damatxo ekoiztetxea ; aktorea, Alazne Astorga ; gidoia, Lander Arretxea ; edizioa, Peru Isasi ; eduki aholkulariak, Laneki elkartea, Don Bosco LHII eta Zubiri-Manteo BHI - Arretxea, Lander; Isasi, Peru; Astorga, Alazne (Ikusgela (Euskal Wikilarien Kultura Elkartea), 2023)
Herrialde baten jarduera ekonomikoa neurtzeko zuzeneko informazioa ematen duen neurgailua da BPGa. Baina zer da BPG per capita? Zein beste indize existitzen dira?