Euskara : Lehen Hezkuntza 5 : koadernoa (ikasegoera) - Angoitia Barrenetxea, Josune; Badiola Bernaola, Izaskun; Fontecilla Saiz, Gontzal; Etxeberria, Jabier; Sunyer, Jordi (Madrid : Anaya-Haritza, 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzak Lehen Hezkuntzarako duen proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzen duten gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic.
Lehen Hezkuntza, 5. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Ikasegoerak; Unitate didaktikoak