Euskara : Lehen Hezkuntza 5 : koadernoa (ikasegoera) / [egileak, Josune Angoitia eta Izaskun Badiola ; edizioa, Gontzal Fontecilla ; hizkuntza-arduraduna, Jabier Etxeberria ; irudiak, Jordi Sunyer] - Angoitia Barrenetxea, Josune (Mundua helburu (Anaya-Haritza), 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzak Lehen Hezkuntzarako duen proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzen duten gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic.