Triste nago / testua, Brian Moses ; batueraz, J. A. Sarasola ; marrazkiak, Mike Gordon - Moses, Brian (Zure sentimenduak (Ibaizabal), 1994)
Umeek sentimendu berri eta nahasiak izaten dituzten beren lehenbiziko urteetan. Liburu ilustratu hauek horietako batzuk aztertzen dituzte modu atsegin eta lasaigarrian. Liburu bakoitzak guraso eta irakasleentzako oharrak dakartza, eta hainbat iradokizun umeei laguntzeko sentimendu horiei aurre ematen.