Gela urdina (istorio zoragarria) = El salón azul (historia maravillosa) / Luis Coloma - Coloma, Luis (1851-1915) (Zarauzko Udala, Sanz Enea Liburutegia, 2019)
"Gela urdina. Istorio zoragarria" kontakizunaren edizio honetarako 1902ko argitalpena erabili izan da, Bilboko Corazón de Jesús inprimategian egindakoa. Testua bere osotasunean errespetatu da, puntuazioko zuzenketa gutxi batzuk izan ezik.