Braveness ahizpak eta altxorra - Urtaza Elizburu, Betzaida; Grasso, Margherita ([Legorreta] : Amesgile, 2022)
Ezagutzen dituzu Bravennes ahizpak? Gustuko dituzu abenturak? Ireki liburu eder eta koloretsu hau, eta zatoz Bravennes ahizpekin altxorraren bila. Zer gertatuko zaie? Zer aurkituko dute?
5 urtetik aurrera (urdina)
Las hermanas Bravennes y el tesoro
Keywords: Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura