Sanson detektibea / [testua eta marrazkiak] Katerina Gorelik ; [itzulpena, Imanol Salegi (Bakun Sl)] - Gorelik, Katerina (Ibaizabal, 2022)
Sanson hiriko detektibe ospetsuena da, eta gaurko honetan, badirudi bere kemen eta ikerketarako trebetasun guztia beharko dituela bezeroek galdutako gauzen eta familiako kideen arrastoari jarraitzeko. Bila eta bila ibiliko da lurpean, urpean, baso ilunetan, mendi garaietan... Ikus dezagun nora daraman bere ikertzaile senak, eta bide batez, lagundu diezaiogun apur bat! Lagundu Sansoni, hiriko txakur detektibe ospetsuenari, galdutako pertsonaia eta objektu batzuk topatzen.