Sorginkeria magikoa - Muncaster, Harriet; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2022)
Isadora Moonen ama maitagarria da eta aita banpiroa, eta berak bietatik gorde du zerbait. Isadorari izugarri gustatzen zaio elurretan jolastea... eta magia baliatuta, lagun berri bat sortu du! Baina sorginkeriak ezin du betiko iraun...ala bai?
6 urtetik aurrera (urdina)
Isadora Moon Makes Winter Magic
Keywords: Maitagarriak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Banpiroak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura