Sorginkeria magikoa / [testua eta ilustrazioak] Harriet Muncaster ; Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxearen itzulpena - Muncaster, Harriet (Isadora Moon (Mezulari), 2022)
Isadora Moonen ama maitagarria da eta aita banpiroa, eta berak bietatik gorde du zerbait. Isadorari izugarri gustatzen zaio elurretan jolastea... eta magia baliatuta, lagun berri bat sortu du! Baina sorginkeriak ezin du betiko iraun...ala bai?