Ikusgela : zer da inflazioa? - Arretxea, Lander; Isasi, Peru; Astorga, Alazne; Euskal Wikilarien Kultura Elkartea; Hiru Damatxo (Donostia : Euskal Wikilarien Kultura Elkartea, 2023)
Zergatik gertatzen da inflazioa? Zein ondorio ditu? Nola neurtzen da? Bideo honetan Alazne Astorgak modako hitzaren atzean dagoena ulertzeko gakoak emango dizkigu.
Atalak
Batxilergoa
Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza
Lanbide Heziketa
Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak; Hezkuntza Baliabide Irekiak (HBI)