Ikusgela : zer da inflazioa? / proiektuaren koordinazioa, Euskal Wikilarien Kultura Elkartea ; ikus-entzunezkoen arduraduna, Hiru Damatxo ekoiztetxea ; aktorea, Alazne Astorga ; gidoia, Lander Arretxea ; edizioa, Peru Isasi ; eduki aholkulariak, Laneki elkartea, Don Bosco LHII eta Zubiri-Manteo BHI - Arretxea, Lander; Isasi, Peru; Astorga, Alazne (Ikusgela (Euskal Wikilarien Kultura Elkartea), 2023)
Zergatik gertatzen da inflazioa? Zein ondorio ditu? Nola neurtzen da? Bideo honetan Alazne Astorgak modako hitzaren atzean dagoena ulertzeko gakoak emango dizkigu.