Mila istorio azalean - Montero, Marina; Pasamar, Concha; Diez de Ultzurrun, Itziar ([Madrid] : Bookolia, 2022)
Gizon tatuatuaren sekretua da beti daukala azalean istorio bat kontatzeko. Batzuetan, istorio berberak dira. Batzuetan, istorioak aldatzen dira. Batzuetan, marrazkiak dira aldatzen. Beti da atsegina parkean barna paseatzea. Ezin konta ahala gauza egin daitezke. Gizon tatuatuarengana joatea da aukera dibertigarrienetako bat, istorio harrigarriak gordetzen baititu azalean. Marina Aguirrek eta Concha Pasamarrek XX. mendearen hasieran giroturiko album ikusgarria eraiki dute, fantasiaz eta irudimenez betea, non gizon tatuatuaren marrazki ugarietako bakoitzak istorio harrigarriak kontatzen dizkion inguruan dabilen pertsona bakoitzari.
8 urtetik aurrera (gorria)
Mil historias en la piel
Keywords: Fantasia; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak