Ortuan - Cubinsà, Núria; Belategi, Virginia; Ribes, Txell (Bartzelona : Salvatella, 2022)
"Irakurtzea erraza da" irakurtzen ikasten hasi berri diren umeentzako liburuxken bilduma da. Bilduma honen helburua ulermena, konfiantza eta irakurtzen ikasteko ilusioa sustatzea da. Liburu honek letra mota bi erabiltzen ditu, larria eta xehea, eta norabide bietan era independentean irakur daitezke, guk nahi dugun modua aukeratu ahal izan dezagun. Ipuin honetan ortuan aurki ditzakegun jakiak eta bertan egiten diren lanak ikusiko ditugu. Fruitu eta barazkien artean har txiki bat ere badugu, haurrak ikasteko prozesuan lagunduko dituena. Jolas bezala proposatzen dizuegu, haurrek orrialde bakoitzean bila dezaten, irakurzaletasuna garatzen lagunduko dien osagai jostagarri bezala.
4 urtetik aurrera (urdina)
En el huerto
Letra lotua
Letra larria
Keywords: Baratzezaintza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ingurunearen ezagutza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Irakurketa eta idazketa; Haur eta Gazteentzako Literatura