Eskolan - Cubinsà, Núria; Belategi, Virginia; Ribes, Txell (Bartzelona : Salvatella, 2021)
"Irakurtzea erraza da" irakurtzen ikasten hasi berri diren umeentzako liburuxken bilduma da. Bilduma honen helburua ulermena, konfiantza eta irakurtzen ikasteko ilusioa sustatzea da. Liburu honek letra mota bi erabiltzen ditu, larria eta xehea, eta norabide bietan era independentean irakur daitezke, guk nahi dugun modua aukeratu ahal izan dezagun. Ipuin honek haurrek eskolan egiten dituzten zenbait jarduera aurkezten dizkigu. Horrez gain, eskola-material eta jostailu artean izkutatuta, eulitxo bat dugu, irakurketa prozesuan umeei laguntzeko xedea duena. Haurrek orrialde bakoitzean bila dezaten proposatzen dizuegu, irakurzaletasuna garatzen lagunduko dien osagai jostagarri bezala.
4 urtetik aurrera (urdina)
La escuela
Letra lotua
Letra larria
Keywords: Haur-eskolak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ingurunearen ezagutza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Irakurketa eta idazketa; Haur eta Gazteentzako Literatura