Misioa - Meabe, Miren Agur; Lotura Films (Donostia : Elkar, 2022)
Elur-giroa zegoen bi antzara haiek basora heldu zirenean. Kattak eta lagunek ez zekiten laster misio bat bete beharko zutenik: bi pakete eramatea izan baten azpiraino...
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Katagorriak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak