Misioa / [testua] Miren Agur Meabe ; [ilustrazioak] Lotura Films - Meabe, Miren Agur (Katta (Elkar), 2022)
Elur-giroa zegoen bi antzara haiek basora heldu zirenean. Kattak eta lagunek ez zekiten laster misio bat bete beharko zutenik: bi pakete eramatea izan baten azpiraino...