Basoa - Cubinsà, Núria; Belategi, Virginia; Ribes, Txell (Bartzelona : Salvatella, 2021)
"Irakurtzea erraza da" irakurtzen ikasten hasi berri diren umeentzako liburuxken bilduma da. Bilduma honen helburua ulermena, konfiantza eta irakurtzen ikasteko ilusioa sustatzea da. Liburu honek letra mota bi erabiltzen ditu, larria eta xehea, eta norabide bietan era independentean irakur daitezke, guk nahi dugun modua aukeratu ahal izan dezagun. Ipuin honek basoa eta bere ingurua erakusten dizkigu. Horrez gain, zuhaitz eta landare artean izkutatuta, hontz alaia dugu, irakurketa prozesuan umeei laguntzeko xedea duena. Orrialde bakoitzean umeak hontza aurkitu beharko du, jolas eginez irakurzaletasuna garantzen joan dadin.
4 urtetik aurrera (urdina)
El bosque
Letra larria
Letra lotua
Keywords: Basoak; Ingurunearen ezagutza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Irakurketa eta idazketa; Haur eta Gazteentzako Literatura