Poema eta abesti guztiak - Lete, Xabier (1944-2010); Gurrutxaga Muxika, Alexander; Otaegi, Lourdes (Irun : Alberdania ; Aduna : Elkar ; Donostia : Erein ; Arre : Pamiela ; Tafalla : Txalaparta, 2022)
Hiru liburukitan batu dituzte idazle eta kantariaren poema eta abesti guztiak. Alex Gurrutxaga eta Lourdes Otaegi arduratu dira edizioa apailatzeaz -1.000 orritik gora, denera-, eta bost argitaletxek elkarlanean eman dute argitara.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura