Poema eta abesti guztiak / Xabier Lete ; edizioa, Alex Gurrutxaga eta Lourdes Otaegi - Lete, Xabier (1944-2010) (Euskal Kultura (Erein), 2022)
Hiru liburukitan batu dituzte idazle eta kantariaren poema eta abesti guztiak. Alex Gurrutxaga eta Lourdes Otaegi arduratu dira edizioa apailatzeaz -1.000 orritik gora, denera-, eta bost argitaletxek elkarlanean eman dute argitara.