Kitty eta tigrearen altxorra - Harrison, Paula; Lovlie, Jenny; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2021)
Kittyk gogo handia du museora joan eta tigre urreztatuaren estatua preziatua bere begiekin ikusteko. Kondairak dionenez, hura daukatenek euren desira guztiak bete ditzakete. Bere katutxo mandarinoarekin, museoan gauez sartzea erabaki du, ikusiko dituen inor ez dagoenean. Baina norbaitek estatua lapurtuko du haien mutur aurrean! Kittyk berreskuratu ahalko du lapurraren atzaparretatik, egunsentia izan baino lehen?
8 urtetik aurrera (gorria)
Kitty and the tiger Treasure
Keywords: Katuak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura