Kitty eta tigrearen altxorra / [Paula Harrisonek idatzia ; Jenny Lovliek ilustratua ; itzulpena, Aitor Arana] - Harrison, Paula (Kitty (Mezulari), 2021)
Kittyk gogo handia du museora joan eta tigre urreztatuaren estatua preziatua bere begiekin ikusteko. Kondairak dionenez, hura daukatenek euren desira guztiak bete ditzakete. Bere katutxo mandarinoarekin, museoan gauez sartzea erabaki du, ikusiko dituen inor ez dagoenean. Baina norbaitek estatua lapurtuko du haien mutur aurrean! Kittyk berreskuratu ahalko du lapurraren atzaparretatik, egunsentia izan baino lehen?