Inoiz ez e eguna - Duhamel, Bruno; Elustondo, Miel Anjel; Muro, Mikel ([Urnieta] : Harriet Ediciones, 2022)
Madeleineren etxea amildegi ertzean dago. Baita alkatea ere. Herriko atsorik zaharrena etxetik atera nahi izan zuenetik, alkateak gorriak eta beltzak ikusi ditu. Hedabideak aferari lotu zitzaizkionetik Madeleine ikono bihurtu da, eta labarra, berriz, erromesaldi-tokia. Turistek labarrera jotzen dute segurtasun neurri guztiak gorabehera, eta posizioa horri etekina ateratzeko prest da. Tragedia gertatzen denean, eta lehen hildakoa, Troumesnilen geroa kinka larrian egongo da. Baina oraindik bada iraganaren aztarna bat... Eta Madeleinek laster beteko ditu 91 urte.
Letra larria
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura