Marlene eta taxizapata - Landa, Mariasun; Odriozola, Elena (Donostia : Erein, 2022)
Abeslari famatua izandako kateme bat da Marlene, eta munduko bazterrak ikusten jarraitu nahi du. Z'Apa Tapatapa, berriz, taxizapata bat da, gau batean Marlenem ezagutuko duena, eta egundoko abenturak biziko dituzte elkarrekin. Hori guztia Kale Izengabean gertatzen da, ilargia dutela lekuko bakarra.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak; Adiskidetasuna; Katuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak