Zure gorputza zurea da - Serrano Guerrero, Lucía; Mujika, Maialen (Madrid : NubeOcho, 2022)
Haur guztien antzera, zuk ere gorputz bat duzu. Liburu honek zure gorputza gehiago ulertzen lagunduko dizu. Zure gorputza zurea da, eta ez du inork ukitu behar zuk nahi ezean.
GJH 3: osasuna eta ongizatea
5 urtetik aurrera (urdina)
Tu cuerpo es tuyo
Keywords: Sexualitatea; Sexu-heziketa; Haurrak -- Sexu-abusuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak