Zure gorputza zurea da / [testua eta irudiak] Lucía Serrano ; [itzulpena, Maialen Mujika] - Serrano Guerrero, Lucía (Somos8 (NubeOcho), 2022)
Haur guztien antzera, zuk ere gorputz bat duzu. Liburu honek zure gorputza gehiago ulertzen lagunduko dizu. Zure gorputza zurea da, eta ez du inork ukitu behar zuk nahi ezean.