Pepe & Mila eta urtaroak - Kawamura, Yayo; Sedano, Ane (Barakaldo : Ikasmina, 2022)
Pasa dezagun urte oso bat Pepe eta Milarekin! Udaberria, udara, udazkena eta negua... Oso politak dira lau urtaroak. Haurrek urtaroak ezagutzeko, azal-hegal eta mihiz betetako liburu bat.
0-4 urte (urdina)
Pepe und Milli jahreszeiten
Liburu trokelatua
Keywords: Ingurunearen ezagutza; Eguneroko bizitza; Urtaroak; Katuak; Txakurrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak