Pepe & Mila eta urtaroak / [ideia eta ilustrazioak, Yayo Kawamura ; euskarara itzulpena, Ane Sedano] - Kawamura, Yayo (Pepe&Mila (SM Ikasmina), 2022)
Pasa dezagun urte oso bat Pepe eta Milarekin! Udaberria, udara, udazkena eta negua... Oso politak dira lau urtaroak. Haurrek urtaroak ezagutzeko, azal-hegal eta mihiz betetako liburu bat.