Autobus musikala - Urkulo, Iraitz (Madrid : Susaeta, 2014)
Autobus berezi honetan une atseginak igaro eta soinu ezberdinekin gozatu ezazu.
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Ibilgailuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura