Kapuscinskiren erretrobisorea / Jon Etxebarria "Txontxe" - Etxebarria, Jon (Poesia (Ediciones Beta III Milenio), 2021)
Jon Etxebarria (Txontxe)k begirada ezin ederragoan eman digu berak egindako bidaiaren berri. Barrutik kanpora, eta bueltan berriro ere abiaburura. Zirkulu inperfektu bezain biribilean eroan eta ekarri gaitu sentsazioen bide-zidorretatik eta apaltasun poetiko miresgarrian eskaini digu bidaia fisiko, pertsonal eta literarioa. Kartografia pertsonala, mapa biziak. [Mikel Etxaburu Osa].