Kitty eta lorategiko sekretua / [Paula Harrisonek idatzia ; Jenny Lovliek ilustratua ; itzulpena, Aitor Arana] - Harrison, Paula (Kitty (Mezulari), 2022)
Kittyk, Mandarinok eta Mixik lorategi zoragarria aurkitu dute teilatu artean ezkutaturik Landare ederrez eta apaingarri politez betetako leku liluragarria da. Mixik, guztiz kilikatuta, lorategia denei erakutsinahi die, baina zenbat eta katu gehiago joan lorategi hartara, haren edertasuna hondatzeko arrisku handiagoa dago. Gorde ahal izango ote du Kittyk lorategiko sekretua?