Beldurrezko enigmak : 10 ipuin enigmadun beldurrezko pertsonaia klasikoetan oinarrituta - Escandell, Victor; Gallo, Ana Isabel; Elizegi, Rebeka; Meabe, Miren Agur (Aduna : Ttarttalo, 2022)
Ongi etorri beldurrezko enigmen liburura. Ezagutu pertsonaiarik izugarrienak haiei aurka eginez ipuinotako protagonistekin batera. Bisitatu Frankenstein bere ezkutalekuan. Ikasi sorginengandik babesten. Uxatu Gizotso ikaragarria. Ebatzi Momiaren sekretua. Kuxkuxeatu drakularen gazteluan. Gozatu Halloween gau urdurigarri bat. Murgildu Ness lakuko munstroaren eremuan. Argitu Jekyll Doktorearen eta Mister Hyderen kasu zirraragarria. Bizi zure haragian Zonbien anabasa. Sentitu gaueko Mamuak. Ezinezkoa da istorio hauetatik ihes egitea: lehenago, istorio bakoitzean gordetako enigma argitu beharko duzu. Gozatu beldurrik gabe!
10 urtetik aurrera (berdea)
Enigmas de miedo
Keywords: Igarkizunak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Denbora-pasak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak