Jateko modukoa! - Garibal, Alexandra; Vilcoq, Marianne; Zubizarreta, Patxi ([Durango] : Ibaizabal, 2022)
Gau batean, Otso jaunak bere ate aurrean saski batean abandonatuta utzi duten untxia topatu du. Hurrengo egunean bazkaltzeko ezin hobea... baina... ene! Txikia da eta oso argal dago! Otso jaunak gizendu, zaindu eta arreta eman beharko dio kosk egin aurretik. Aitatasunaren kontzeptu berriak jasotzen ditu eta haur baten bizitzako eguneroko egoeretan barneratzen da bilduma dibertigarri eta maitagarri hau.
3 urtetik aurrera (urdina)
Pilou eta Papaloup. Un lapin à croquer.
Keywords: Aitatasuna; Familiak; Otsoak; Untxiak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak