Lotara, Potxolo! / [testua] Alexandra Garibal ; [marrazkiak] Marianne Vilcoq ; [itzulpena, Patxi Zubizarreta] - Garibal, Alexandra (Potxolo eta Aitotso (Ibaizabal), 2022)
Ohera joan aurretik, Aitotsok Potxolori tapakia ondo-ondo jarri dio ohean, baina gaur gauean, Potxolok ez du lo egiteko asmorik. Aitotso nekatuta dago, gaur lan asko egin baitu. Baina horrela jarraitzen badu... otso basatiari deitu beharko dio! Aitatasunaren kontzeptu berriak jasotzen ditu eta haur baten bizitzako eguneroko egoeretan barneratzen da bilduma dibertigarri eta maitagarri hau.