Argitxo puzzleak - Baztarrika, Belen; Arregi, Nerea; Torres, Iker; Morente, Enrique; Respaldiza, Juanjo; Ikastolen Elkartea (Donostia : Ikastolen Elkartea, 2022)
Argitxoren irudia duten 4 puzzle. Zailtasun desberdineko puzzleak dira, eta zati kopuru desberdina dute, haurraren adinera ondo egokitzeko.
2-5 urte (urdina)
Keywords: Jolas didaktikoak