Amaren bila - Agirre Garmendia, Alaine; Ferrero, Mar (Aduna : Elkar, 2022)
Jatekoaren bila joan zen Untxi Ama egun batean eta etxetik ez ateratzeko agindu zion Untxi Txikiri; baina zer uste duzu egin zuela orduan Untxi Txikik? Zulotik irten. Berehalakoan, haizeak haserre egin zuen putz eta etxetik urrutira eraman zuen. Basoaren magia ezagutuko du Untxi Txikik amaren bila ari dela
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Untxiak; Basoak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak