Lanabesak erabiltzen - Armstrong, Zoë; Susanj, Anja; Beristarin, Sara; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Aduna : Ttarttalo, 2022)
Lurreko oihanetan eta desertuetan, eta itsasoko ur sakonetan, animalia bitxiak lan eta lan ari dira. Munduan, gizakiaz gain, badira lanabesak erabiltzen dituzten hainbat animalia txundigarri ere; esaterako, zenbait orangutanek hostozko aterkiak erabiltzen dituzte, eta bele azkarrek lanabes bikainak egiten dituzte. Ikasi animalia horiek nola eta zergatik erabiltzen dituzten objektuak halako modu burutsuan, eta ikusiko duzu zuk uste baino antzekotasun gehiago dituzula animalia adimentsu horiekin...
6 urtetik aurrera (urdina)
Curious creatures working with tools
Keywords: Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak