Gabonak ate joka / [testua] Ana Jaka ; [marrazkiak] Iosu Mitxelena - Jaka García, Ana (Marimatrakak (Elkar), 2022)
Gabon egun bereziak igaroko dituzte marimatrakek; ospitalera joan beharko dute ustekabean bisitan. Olentzerok, halere, ez die hutsik egingo. Gainera, detektibe istorio zirraragarri bat biziko dute bi ahizpek eskolako lagunekin.