Abereen etxaldea - Orwell, George (1903-1950); Gréban, Quentin; Elexpuru, Juan Martin (Donostia : Elkar, 1982)
Manor etxaldean matxinada piztear dago. Gizakiak dira haien etsaiak! Animalia guztiak berdinak dira! Egun batean, txerriek, azkenean, etxaldeko kontrola eskuratu eta funtzionatzeko ordena berria ekarri dute. Animalia guztiak berdin-berdinak dira horren arabera, baina... azkenean, animalia batzuk beste batzuk baino berdinagoak dira itxuraz. George Orwellen eleberri satiriko ospetsua, Quentin Grébanen esku zoragarriarekin ilustratuta.
12 urtetik aurrera (horia)
Animal Farm
Keywords: Etxe-abereak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Eleberriak