Munstroa al zara? - Karsten, Guilherme; Salegi Urbieta, Imanol; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Durango : Ibaizabal, 2022)
Hemen, oso-oso haserre dagoen eta oso gaiztoa den munstro bat dago. Edo hori esaten du behintzat! Eta zu... zu ere munstroa al zara? Erakutsi egin beharko duzu orduan! Baina baliteke gero zu proban jarri izanagatik damutzea... Munstro gisa dituzun dohain izugarriak kanporatuko dituen liburu dibertigarria
3 urtetik aurrera (urdina)
Are you a monster?
Letra larria
Keywords: Munstroak; Umorea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak