Munstroa al zara? / [testua eta marrazkiak] Guilherme Karsten ; [itzulpena, Imanol Salegi (Bakun SL)] - Karsten, Guilherme (Ibaizabal, 2022)
Hemen, oso-oso haserre dagoen eta oso gaiztoa den munstro bat dago. Edo hori esaten du behintzat! Eta zu... zu ere munstroa al zara? Erakutsi egin beharko duzu orduan! Baina baliteke gero zu proban jarri izanagatik damutzea... Munstro gisa dituzun dohain izugarriak kanporatuko dituen liburu dibertigarria