Ongi etorri Kokoloara : "usoak" / testua, Pauline Pinson eta Ivan Rabbiosi ; ilustrazioak, Dewi Noiry ; [itzulpena, Miren Agur Meabe] - Pinson, Pauline (Ttarttalo, 2022)
Sammy bederatzi urteko sirena bat da. Itsaspean bizi da, Kokoloa herrian. Bere lagun Martarekin batera, Kokoloaren eta gizakien mundu misteriotsuaren arteko desberdintasunei erreparatzen die; bereziki txankletadun turistaz beterik datozen urpekontziei, baita lehorrean bizi eta "usoa" deitzen den animalia harrigarri bati ere! Sammyk nahi luke uso bat eskuratu... Pertsonaia bitxiak, umorea, unibertso harrigarria... Ezagutu besteak bezalakoak ez diren sirenen gorabeherak!