Beldurrak airean / Aitor Arana - Arana, Aitor (Ekin (Ibaizabal), 2021)
Beldurrezko ipuinotan irakurleak lauso ikusiko du naturaren eta naturaz gaindikoaren arteko muga. Zer ari da gertatzen? Amesgaiztoa ote da? Erokeria? Hilketa? Pertsonaiek egiazko nortasuna dute. Iragana dute. Traumak bizi izan dituzte. Gizakiak dira, kontraesan eta guzti. Irakurleari askotariko sentimenduak sortuko dizkiote