Titi festa : titia uzteko eta ospatzeko ipuina - Tirado, Míriam; Turu, Joan ([S.l.] : Carambuco, 2022)
Haurtxoa zenean, Norak oso sarritan hartzen zuen titia eta, orduan, hodeitxo batek jarraitzen zion. Ongizatearen hodeia zen. Izan ere, hain ondo zegoen titian! Nora hazi egin zen eta hodeitxoak beste une batzuetan besarkatzen zuen, ez bakarrik titia hartzen ari zenean. egun batean, amak sentitu zuen titia uzteko unea heldu zela. Eta ospatzeko, Titi Festa handia prestatu zuten
0-4 urte (urdina)
Keywords: Edoskialdia -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Amak eta seme-alabak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura