Besarkada bat Susiri - Santos, Julio; Pérez, Patricia; Olano, Antton; Elustondo, Miel Anjel ([Donostia] : Xarpa Books, 2022)
Kaixo! Txano dut izena, eta anaia biki bat dut: Oscar. Saiatu al zara inoiz robot bat egiten? Guk bat egin genuen STEAM gelan, Legoko piezekin. Eta ez hori bakarrik: eskolarteko robosumo txapelketa irabazteko zorian ere egon ginen. Lehiaketa horretan, ingeniari bat ezagutu genuen, robotikaren friki bat, oso jatorra. Handik gutxira, gure lagunak bere azken sorkuntza aurkeztu zigun: robotikaren mundua harri eta zur utzi zuen robot bat. Baina hoberena da egun batean robota modu misteriotsuan desagertu zela eta guk lagundu behar izan geniola gure lagun ingeniariari hura bilatzen. Abentura robotiko honetan gurekin parte hartu nahi?
8 urtetik aurrera (gorria)
Un abrazo para Susi
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura