Keinura itzuli - Olave Duñabeitia, Elena; Olave Duñabeitia, Elena (Zarautz [etab.] ; Susa, 2022)
Kontakizun handien aurrean, keinu soilen egia zalantzatian jarri du begirada Elena Olavek liburu honetan. Testuaren eta bizitzaren arteko mugak arakatu ditu, nola bilatu poetika berri bat agerikoa ez denaren zurrumurruan, nola eternoak nahi luketen uneen testuran. Gorputza du horretarako esplorazio zelai poetak, hura inguratzen duten kontzeptuak, irudiak eta galerak.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak