Mia Marteko robota - Goikoetxea, Josu; Roller, Juan (Berriozar : Denonartean, 2022)
Mia robot esploratzailea Martera iritsi da. Buba da bere lagunik onena, baina patuak abentura handi bat ekarri die planeta honetan. Marte planetaren xehetasunak azaltzeko erabiltzen da liburu hau..
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Robotak; Marte (Planeta); Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak