Mia Marteko robota / [testua] Josu Goiko ; [ilustrazioak] Juan Roller - Goikoetxea, Josu (Denonartean, 2022)
Mia robot esploratzailea Martera iritsi da. Buba da bere lagunik onena, baina patuak abentura handi bat ekarri die planeta honetan. Marte planetaren xehetasunak azaltzeko erabiltzen da liburu hau..