Mel eta ehun goibel - Suarez, Castillo; Morkots (Berriozar : Denonartean, 2022)
Elurra ausarki egiten zuen toki batean, bazen behin inuit bat Mel deitzen zena. Mel eta ehun goibel deitzen zuten denek, bere gaineko zerua goibeltzen zelako beti. Egun batean, elurra hasi zuen inoiz baino gogo handiagoarekin eta Melek pentsatu zuen iritsi zela joateko eguna. Bere puskak bildu, eta abiatu zen eguzkiaren atzetik eta elurra bezain isilik.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Bidaiak; Inuitak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak