Matematika : Lehen Hezkuntza 3 / [testua] Beatríz Álvarez Rivera ... et al. ; [irudiak, Iris Amaya, José Ángel Labari, Tatio Viana ; hizkuntza-arduraduna, Nagore Pérez Fernández eta Josemi Hernández Atorrasagasti (Bakun SL)] - Álvarez Rivera, Beatriz; Ariza Núñez, Nuria; Carvajal, Ana; Fernández Palop, Pilar; Peris Valle, Juana María; de la Rosa, Lucía; Pérez Fernández, Nagore; Hernández, Joxemi; Amaya, Iris; Labari, José Ángel; Viana, Tatio (EIMA 1 (2022ko deialdia), 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzak Lehen Hezkuntzarako duen proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzen duten gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic. Lehen Hezkuntzako 3. mailarako Matematikako liburu honek hiru liburuki ditu. Lehen hiruhilekoa, Bigarren hiruhilekoa eta Hirugarren hiruhilekoa. Proiektu digitala dauka, 12 hileko lizentzia.