Matematika : Lehen Hezkuntza 1 - Carvajal, Ana; de la Rosa, Lucía; Aznar, M.ª Ángeles; Garay, Ester; Arano, Leire; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madrid : Anaya-Haritza, 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzak Lehen Hezkuntzarako duen proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzen duten gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic. Lehen Hezkuntzako 1. mailarako Matematikako liburu honek hiru liburuki ditu. Lehen hiruhilekoa, Bigarren hiruhilekoa eta Hirugarren hiruhilekoa. Proiektu digitala dauka, 12 hileko lizentzia.
Lehen Hezkuntza, 1. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2022ko deialdia)
2022/03/31
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak